Palvelut / Hinnasto

EKOPHARMA -KASVOHOIDOT

VIRKISTÄVÄ KASVOHOITO  59 €

Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, seerumi, rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

IHONPUHDISTUS  65 €

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, rentouttava hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet.

KASVO- & DECOLTEE HIERONTA (25MIN) 30 €

Hieronta auttaa pitämään ihosi nuorekkaana ja kimmoisana. Hieronta myös virkistää harmaata, elotonta tai stressaantunutta ihoa.

PH-KUORINTA  55 €  

Alkupuhdistus, pH-kuorinta, neutralointi, seerumi ja naamio.

Aha-happoihin perustuva kemiallinen kuorinta. Todellinen pikapiristys iholle!

Kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa aknearpia. Sopii erityisen hyvin myös ikääntyvälle tai ikääntyneelle iholle. Oikein hyvä myös tukkoiselle iholle.

Tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen suositellaan 3-6 hoitokertaa, mutta myös yksi kertaa heleyttää ja kirkastaa.

Kotihoitona on suositeltavaa käyttää ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita pH-kuorinnan jälkeen sekä kesäaikaan aurinkosuojaa. Kuorintaa tulee välttää hoidon jälkeen kahden viikon ajan.

PH-KUORINTA SARJANA (VÄHINTÄÄN KOLME KERTAA) 45 € / KERTA

kasvohoito nuorelle (alle 18 v.) 50 €

Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarpeen mukaan höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen, lyhyen kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

[COMFORT ZONE] -KASVOHOIDOT

REMEDY – HERKÄN JA HERKISTYNEEN IHON HOITO 89 €

Suojaava ja rauhoittava hoito herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä hillitsee kuumotusta ja ärsytystä välittömästi. Tekee ihosta vastustuskykyisemmän inflammaatiota vastaan.

HYDRAMEMORY – SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO   89 €

Syväkosteuttava, antioksidanttinen hoito, joka tekee ihosta kosteutetun, ravitun ja silkkisen pehmeän. Edistää ihon elastisuutta ja kirkkautta. Taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Hoidon hyöty vahvistuu erityisellä lymfaattisella sivellinhieronnalla.

ACTIVE PURENESS – SYVÄPUHDISTAVA & TASAPAINOTTAVA KASVOHOITO  89 €

Puhdistava ja talineritystä tasapainottava kasvohoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Hoitoa suositellaan erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Se sopii myös herkälle, kuivalle sekä aikuiselle iholle.

DOUBLE PEEL – KAKSOISKUORINTA  95 €

Uudistava alfa-hydroksihappohoito väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Kuorinnan teho valitaan ihon tarpeen mukaan. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta ensimmäiseksi hoidoksi silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitamaan.

SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT – KIINTEYTTÄVÄ JA KOHOTTAVA KASVOHOITO  110 €

Sublime skin active lift työskentelee monivaikutteisesti ihon arkkitehtuurin parantamiseksi. Se on hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan.

SUBLIME SKIN DELUXE LIFT – TASOITTAVA JA KOHOTTAVA KASVOHOITO  139 €

Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Täydellinen kasvohoito aikuiselle naiselle! Yhdessä erityisen [Comfort Zone] Active Lift Massage- hieronnan kanssa, se edistää solujen uusiutumista ja palauttaa ihon täyteläisyyden ja elvyttää kasvojen kadonneita muotoja. Tehokkuus perustuu kaksoiskuorintaan ja c-vitamiiniin. Sisältää erikoisnaamion.

SUBLIME SKIN SILMÄNYMPÄRYSALUEEN HOITO 25 €

Siloittaa ja virkistää silmänympärysihoa. Kosteuttava geelinaamio sisältää hyaluronihappoa, peptidejä ja chrysin-bioflavonoidia. Iho uudistuu ja kirkastuu, jolloin väsyneet ja turvonneet silmät virkistyvät. Ei lisättyä tuoksua, sopii kaikille ihotyypeille. 96 % ainesosista luonnollista alkuperää.

Voit valita silmänympärysalueen hoidon minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen. Sähköisessä ajanvarauksessa tämä löytyy kasvohoitojen lisäpalvelut -kohdasta.

LAITEHOIDOT

ULTRAÄÄNI KASVOHOITO  69 €

Alkupuhdistus, uä-kuorinta ja tehoaineen imeytys uä-laitteella, rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Halutessa lisäpalveluna mekaaninen puhdistus + 10 €

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

Ultraäänilaitteella voidaan tehdä myös sarjahoitoa, jolloin saadaan parhaat tulokset. Sarjahoitoa saatavana myös pigmenttimuutoksiin ultran ja pH-kuorinnan avulla. Kysy lisää hoitolasta! 

TIMANTTIHIONTA  69 €

Alkupuhdistus, tehokas ja kirkastava kuorinta timanttihionnalla, rentouttava hieronta, tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet.

Halutessa lisäpalveluna mekaaninen puhdistus + 10 €

Timanttihiontalaite kuorii ja puhdistaa, kirkastaa ihonvärin, silottaa hienoja ryppyjä sekä korjaa pigmenttivirheitä. Hoitopäivänä ei tule hikoilla, saunoa tai ottaa aurinkoa.

Timanttihiontaa voidaan käyttää myös sarjahoitona, jolloin saadaan parhaat tulokset. Sarjahoitoa suositellaan myös arpien häivyttämiseen. Kysy lisää hoitolasta!

ULTRAÄÄNI KASVOHOITO TAI TIMANTTIHIONTA KASVOILLE SARJANA (VÄHINTÄÄN KOLME KERTAA) 59 € / KERTA

TIMANTTIHIONTA TAI ULTRAÄÄNIHOITO ILMAN HIERONTAA 55 €

Alkupuhdistus, laitehoito ultralla tai timanttihionnalla, tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet.

Halutessa lisäpalveluna mekaaninen puhdistus + 10 €

TIMANTTIHIONTA SELKÄÄN  40 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, hoitovoide.

Suositellaan sarjahoitona (vähintään kolme kertaa), jolloin hinta 35 € / kerta.

Tehokas, kirkastava ja kaunistava hoito selän iholle. Hyvä hoito esimerkiksi ennen juhlia, jotta myös selän iho on kaunis avoimessa juhlapuvussa!

JALKAHOIDOT

JALKAHOITO  59 €

Kylpy, kovettumien ja känsien poisto, kynsien hoito (myös ohennus) , hieronta, lakkaus ja hoitovoide.

kevyt JALKAHOITO  50 €

Kylpy, yksittäisen ongelma-alueen hoito esim. känsän poisto, halkeilevien kantapäiden hoito tai paksuuntuneiden kynsien ohentaminen, hieronta, lakkaus ja hoitovoide.

JALKOJEN HEMMOTTELUHETKI (30 MIN) 30 €

Kylpy, pitkä jalkojen hieronta. 

LUXUS-JALKAHOITO  75 €

Kylpy, kuorinta, naamio, kovettumien ja känsien poisto, kynsien hoito (myös ohennus) , hieronta, lakkaus ja hoitovoide.

PAKSUUNTUNEIDEN VARPAANKYNSIEN HOITO 30 €

Kylvetys, kynsien leikkaus ja ohennus poralla.

KÄSIHOIDOT JA LAKKAUKSET

TÄYDELLINEN KÄSIHOITO  50 €

Kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja hieronta.

LUXUS-KÄSIHOITO  57 €

Kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, naamio ja hieronta.

KYNSIEN LAKKAUS 20 €

KYNSIEN KESTOLAKKAUS 40 €

KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSIIN 35 €

KESTOLAKAN POISTO 15 €

Kestolakan poisto uuden lakkauksen yhteydessä 5 €

RIPSET JA KULMAT

Värjäyksiin ja kestotaivutukseen ikäraja 16 vuotta.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS + KULMIEN MUOTOILU 25 €

Kasvohoidon yhteydessä 20 €

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 17 €

Kasvohoidon yhteydessä 10 €

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 17 €

Kasvohoidon yhteydessä 10 €

KULMIEN MUOTOILU 15 € 

Kasvohoidon yhteydessä kulmien siistiminen on ilmainen.

KULMIEN MUOTOILU JA VÄRJÄYS 20 €

KULMIEN kestoMUOTOILU / laminointi (sis. kestovärjäyksen) 49 €

Kulmien kestomuotoilulla saadaan omat kulmakarvat huolitellumman ja tuuheamman näköiseksi. Tulos kestää noin 4-6 viikkoa.

Huom! Hoito on tarkoitettu henkilöille, joilla on karvaa. Joskus kuitenkin karvat kasvavat eri suuntiin, jopa alaspäin. Tällä hoidolla muotoillaan karvat  haluttuun malliin. Hoidon jälkeen karvoja ei saa kastella 48 tuntiin.

YUMI™LASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (SIS. KESTOVÄRJÄYKSEN)  89 €

Todellinen vallankumous kauneuden maailmassa! Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Kestotaivutushoidon jälkeen:

♥ Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

♥ Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin. Hoitomaskara riittää useampaan Yumi™Lashes-käsittelyn jälkihoitoon.

♥ Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. Harjan saat mukaasi hoitolasta.

♥ Vältä öljypitoisten tuotteiden käyttöä (esim. meikinpoistoaine) ennen ja jälkeen taivutuksen.

♥ Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

HIERONNAT

KUUMAKIVIHIERONTA KOKO VARTALOLLE (1H 15MIN) 65 €

Hieronta tehdään lämpimillä kivillä sekä käsin, koko vartalolle.

Lämpimien kivien ansiosta, hieronnan teho vaikuttaa syvemmälle lihaksiin.

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄLLE (40 MIN) 40 €

Hierotaan selkä, hartiat, niska ja kädet.

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄLLE JA JALAT TAKAA (50 MIN) 49€

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA (1H) 55 €

Rentouttava kokovartalohieronta.

SELKÄHIERONTA (30 MIN) 35 €

Rentouttava hieronta selälle, käsiin, niskaan ja hartioille.

HIERONTA SELÄLLE JA JALAT TAKAA (40 MIN) 40€

intialainen pääHIERONTA (30 min) 35 €

Rentouttava hieronta pään, niskan ja hartioiden alueelle.

UNIHIERONTA (1H) 45 €

Hieronta tehdään Comfort Zone Tranquillity-tuotteilla; lämpimillä öljyillä, siveltimillä ja käsin. Todella rentouttava kokovartalohieronta, joka myös auttaa levolliseen uneen.

Ihoa kuoriva kuivaharjaus ennen hierontaa + 5 €

Vartalokuorinta ennen hierontaa + 9 €

Hieronta aromaöljyillä + 5 €

IHOKARVOJEN POISTO

IHOKARVOJEN POISTO VAHALLA

Kasvot 20 € / alue (kasvohoidon yhteydessä 15 € / alue)

Sääret 35 €

Kainalot 20 €

pakettiHOIDOT

hemmottelupaketti  89 €

Hoito alkaa jalkakylvyllä, jonka jälkeen jaloille tehdään rentouttava hieronta. Tämän jälkeen tehdään kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ihanan hieronnan decolteen, kasvojen, pään ja käsien alueille, naamion, seerumin ja hoitovoiteet. Ihana, kokonaisvaltainen hemmottelupaketti itselle tai lahjaksi. Hoidon kesto noin 1,5 h.

Voimme räätälöidä hemmotelupaketeita myös toiveiden mukaan!

KAIKKI HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV 24%

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Huomio! Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista, veloitetaan 50 % varatun hoidon hinnasta. Varaamalla ajan, hyväksyt peruutusehdon.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on ma-1.jpg
Omistaja, SKY-kosmetologi Anne Jalo rakastaa vapaa-ajallaan ulkoilla ja liikkua perheen kanssa, johon kuuluu myös koira. Saunominen on hyvä ja mieluisa rentoutumiskeino.