Palvelut / Hinnasto

KASVOHOIDOT

Kaikkiin kasvohoitoihin (paitsi pH-kuorintaan) kuuluu kulmien siistiminen ja varausta tehdessäsi voit halutessasi valita lisäpalveluista mm. mekaanisen puhdistuksen.

virkistävä kasvohoito 59 €

Pikapiristys kasvoille! Noin 45 min kestävä hoito sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, seerumi, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

herkän jA HERKISTYNEEN IHON HOITO – remedy 89 €

Suojaava ja rauhoittava hoito herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä hillitsee kuumotusta ja ärsytystä välittömästi. Tekee ihosta vastustuskykyisemmän inflammaatiota vastaan.

SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO – hydramemory    89 €

Syväkosteuttava, antioksidanttinen hoito, joka tekee ihosta kosteutetun, ravitun ja silkkisen pehmeän. Edistää ihon elastisuutta ja kirkkautta. Taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Hoidon hyöty vahvistuu erityisellä lymfaattisella sivellinhieronnalla.

SYVÄPUHDISTAVA & TASAPAINOTTAVA KASVOHOITO – active pureness  89 €

Puhdistava ja talineritystä tasapainottava kasvohoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Hoitoa suositellaan erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Se sopii myös herkälle, kuivalle sekä aikuiselle iholle. Sis. tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen.

KAKSOISKUORINTA – sublime skin double peel  95 €

Uudistava alfa-hydroksihappohoito väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Kuorinnan teho valitaan ihon tarpeen mukaan. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta ensimmäiseksi hoidoksi silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitamaan.

KIINTEYTTÄVÄ JA KOHOTTAVA KASVOHOITO – sublime skin active lift  110 €

Sublime skin active lift työskentelee monivaikutteisesti ihon arkkitehtuurin parantamiseksi. Se on hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan.

TASOITTAVA JA KOHOTTAVA KASVOHOITO- sublime skin deluxe lift  139 €

Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Täydellinen kasvohoito aikuiselle naiselle! Yhdessä erityisen [Comfort Zone] Active Lift Massage- hieronnan kanssa, se edistää solujen uusiutumista ja palauttaa ihon täyteläisyyden ja elvyttää kasvojen kadonneita muotoja. Tehokkuus perustuu kaksoiskuorintaan ja c-vitamiiniin. Sisältää erikoisnaamion.

PH-KUORINTA  55 €  

Pikahoito kasvoille! Noin 30 minuutin hoito sis. alkupuhdistus, pH-kuorinta, neutralointi, seerumi ja naamio.

Aha-happoihin perustuva kemiallinen kuorinta. Todellinen pikapiristys iholle!

Kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa aknearpia. Sopii erityisen hyvin myös ikääntyvälle tai ikääntyneelle iholle. Oikein hyvä myös tukkoiselle iholle.

Tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen suositellaan 3-6 hoitokertaa, mutta myös yksi kerta heleyttää ja kirkastaa.

Kotihoitona on suositeltavaa käyttää ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita pH-kuorinnan jälkeen sekä kesäaikaan aurinkosuojaa. Kuorintaa tulee välttää hoidon jälkeen kahden viikon ajan.

PH-KUORINTA SARJANA (VÄHINTÄÄN KOLME KERTAA) 45 € / KERTa

kasvohoito nuorelle (alle 18 v.) 50 €

Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarpeen mukaan höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen, lyhyen kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

kasvo- ja decoltee hieronta (25 min) 30 €

Hieronta auttaa pitämään ihosi nuorekkaana ja kimmoisana. Hieronta myös virkistää harmaata, elotonta tai stressaantunutta ihoa.

KASVOJEN LYMFAHIERONTA (30 MIN) 40 €

Käsin tehtävä kasvolymfahieronta on kevyellä pumppaustekniikalla tehtävä hierontahoito. Lymfahieronta parantaa ihokudoksen hapen- ja ravintoaineiden kuljetusta ja poistaa turvotusta, sekä kuona-aineita, jolloin kasvojen iho tuntuu ja näyttää paremmalta. Lymfahoito aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka takia se on miellyttävää ja erittäin rentouttavaa. Loistava anti age -hoito! Soveltuu hyvin myös couperosa-iholle.

Sarjahoidolla saadaan kestävämmät tulokset, mutta yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyvä tulos kasvoille.

siLMÄNYMPÄRYSALUEEN HOITO 25 €

Siloittaa ja virkistää silmänympärysihoa. Kosteuttava geelinaamio sisältää hyaluronihappoa, peptidejä ja chrysin-bioflavonoidia. Iho uudistuu ja kirkastuu, jolloin väsyneet ja turvonneet silmät virkistyvät. Ei lisättyä tuoksua, sopii kaikille ihotyypeille. 96 % ainesosista luonnollista alkuperää.

Voit valita silmänympärysalueen hoidon minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen. Sähköisessä ajanvarauksessa tämä löytyy kasvohoitojen lisäpalvelut -kohdasta.

LAITEHOIDOT

ULTRAÄÄNI KASVOHOITO  69 €

Alkupuhdistus, uä-kuorinta ja tehoaineen imeytys uä-laitteella, rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

TIMANTTIHIONTA  69 €

Alkupuhdistus, tehokas ja kirkastava kuorinta timanttihionnalla, rentouttava hieronta, tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet.

Timanttihiontalaite kuorii ja puhdistaa, kirkastaa ihonvärin, silottaa hienoja ryppyjä sekä korjaa pigmenttivirheitä. Hoitopäivänä ei tule hikoilla, saunoa tai ottaa aurinkoa.

ULTRAÄÄNI KASVOHOITO TAI TIMANTTIHIONTA KASVOILLE SARJANA (VÄHINTÄÄN KOLME KERTAA) 59 € / KERTA

TIMANTTIHIONTA SELKÄÄN  40 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, hoitovoide.

Suositellaan sarjahoitona (vähintään kolme kertaa), jolloin hinta 35 € / kerta.

Tehokas, kirkastava ja kaunistava hoito selän iholle. Hyvä hoito esimerkiksi ennen juhlia, jotta myös selän iho on kaunis avoimessa juhlapuvussa!

JALKAHOIDOT

JALKAHOITO  59 €

Kylpy, kovettumien ja känsien poisto, kynsien hoito (myös ohennus) , hieronta, lakkaus ja hoitovoide.

kevyt JALKAHOITO  50 €

Kylpy, yksittäisen ongelma-alueen hoito esim. känsän poisto, halkeilevien kantapäiden hoito tai paksuuntuneiden kynsien ohentaminen, hieronta, lakkaus ja hoitovoide.

JALKOJEN HEMMOTTELUHETKI (30 MIN) 30 €

Kylpy, pitkä jalkojen hieronta. 

LUXUS-JALKAHOITO  75 €

Kylpy, kuorinta, naamio, kovettumien ja känsien poisto, kynsien hoito (myös ohennus) , hieronta, lakkaus ja hoitovoide.

PAKSUUNTUNEIDEN VARPAANKYNSIEN HOITO 30 €

Kylvetys, kynsien leikkaus ja ohennus poralla.

KÄSIHOIDOT JA LAKKAUKSET

TÄYDELLINEN KÄSIHOITO  50 €

Kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja hieronta.

LUXUS-KÄSIHOITO  57 €

Kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, naamio ja hieronta.

KYNSIEN LAKKAUS 20 €

KYNSIEN KESTOLAKKAUS 40 €

KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSIIN 35 €

KESTOLAKAN POISTO 15 €

Kestolakan poisto uuden lakkauksen yhteydessä 5 €

RIPSET JA KULMAT

Värjäyksiin ja kestotaivutukseen ikäraja 16 vuotta.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS + KULMIEN MUOTOILU 25 €

Kasvohoidon yhteydessä 20 €

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 17 €

Kasvohoidon yhteydessä 10 €

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 17 €

Kasvohoidon yhteydessä 10 €

KULMIEN MUOTOILU 15 € 

Kasvohoidon yhteydessä kulmien siistiminen on ilmainen.

KULMIEN MUOTOILU JA VÄRJÄYS 20 €

KULMIEN kestoMUOTOILU / laminointi (sis. kestovärjäyksen) 49 €

Kulmien kestomuotoilulla saadaan omat kulmakarvat huolitellumman ja tuuheamman näköiseksi. Tulos kestää noin 4-6 viikkoa.

Huom! Hoito on tarkoitettu henkilöille, joilla on karvaa. Joskus kuitenkin karvat kasvavat eri suuntiin, jopa alaspäin. Tällä hoidolla muotoillaan karvat  haluttuun malliin. Hoidon jälkeen karvoja ei saa kastella 48 tuntiin.

YUMI™LASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (SIS. KESTOVÄRJÄYKSEN)  89 €

Todellinen vallankumous kauneuden maailmassa! Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Kestotaivutushoidon jälkeen:

♥ Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

♥ Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin. Hoitomaskara riittää useampaan Yumi™Lashes-käsittelyn jälkihoitoon.

♥ Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. Harjan saat mukaasi hoitolasta.

♥ Vältä öljypitoisten tuotteiden käyttöä (esim. meikinpoistoaine) ennen ja jälkeen taivutuksen.

♥ Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

HIERONNAT

KUUMAKIVIHIERONTA KOKO VARTALOLLE (1H 15MIN) 65 €

Hieronta tehdään lämpimillä kivillä sekä käsin, koko vartalolle.

Lämpimien kivien ansiosta, hieronnan teho vaikuttaa syvemmälle lihaksiin.

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄLLE (40 MIN) 40 €

Hierotaan selkä, hartiat, niska ja kädet.

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄLLE JA JALAT TAKAA (50 MIN) 49€

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA (1H) 55 €

Rentouttava kokovartalohieronta.

SELKÄHIERONTA (30 MIN) 35 €

Rentouttava hieronta selälle, käsiin, niskaan ja hartioille.

HIERONTA SELÄLLE JA JALAT TAKAA (40 MIN) 40€

intialainen pääHIERONTA (30 min) 35 €

Rentouttava hieronta pään, niskan ja hartioiden alueelle.

UNIHIERONTA (1H) 45 €

Hieronta tehdään Comfort Zone Tranquillity-tuotteilla; lämpimillä öljyillä, siveltimillä ja käsin. Hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä – nämä ovat useimmille tuttuja nykyisen kiireisen elämäntavan pyörteissä. Hoito hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Nämä elementit ovat omiaan elimistön rauhoittamiseksi ja akkujen lataamiseksi.

Ihoa kuoriva kuivaharjaus ennen hierontaa + 5 €

Vartalokuorinta ennen hierontaa + 9 €

Hieronta aromaöljyillä + 5 €

LYMFA PAINELUTERAPIAHOITO

lymfabootsit ja / tai -shortsit

30 € (30 min)

35 € (45 min)

45 € (60 min)

Paineluterapiaa käytetään vähentämään tai poistamaan selluliittia. Hoidossa jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat tai -shortsit, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa, jolloin jaloissa tuntuu kevyt puristus. Hoidossa tapahtuva paine edistää verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa.

Parhaan tehon saa sarjahoitona, noin kerran viikossa, 8–15 viikon ajan.

Hoito sopii mainiosti seisoma- ja istumatyöläisille. Runsaasti liikkuville hoito toimii lihashuoltona.

Bootsit ja / tai shortsit puetaan ohuiden vaatteiden esim. legginsien tai sukkahousujen päälle

Lymfa Boots -hoitoa ei suositella, mikäli asiakkaalla on akuutti infektio, tuore laskimotukos tai vaikea sydämen vajaatoiminta. Myös pahalaatuisen kasvaimen keskeneräinen hoito on estetekijä paineluterapialle.

Sarjahoitoetu: Joka viidennestä hoitokerrasta alennus 10 €.

Lymfabootsit, voit valita myös lisäpalveluna kasvohoidon, kulmien kestomuotoilun tai ripsien kestotaivutuksen yhteydessä 17 € (15 min)

IHOKARVOJEN POISTO

IHOKARVOJEN POISTO VAHALLA

Leuka ja/tai ylähuuli 20 € (kasvohoidon yhteydessä 15 €)

Sääret 35 €

Sääret & reidet 50 €

Kainalot 20 €

IHOKARVOJEN POISTO sokeriLLA

Leuka ja/tai ylähuuli 20 € (kasvohoidon yhteydessä 15 €)

Sääret 35 €

Sääret & reidet 50 €

Kainalot 20 €

Käsivarret 35 €

Bikinilinja 25 €

Brasilialainen tai L.A. naisille 69 €

Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 69 €

Sokerointipaketti (brassi/L.A.)+kainalot+sääret) 89 €

pakettiHOIDOT

hemmottelupaketti  89 €

Hoito alkaa jalkakylvyllä, jonka jälkeen jaloille tehdään rentouttava hieronta. Tämän jälkeen tehdään kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ihanan hieronnan decolteen, kasvojen, pään ja käsien alueille, naamion, seerumin ja hoitovoiteet. Ihana, kokonaisvaltainen hemmottelupaketti itselle tai lahjaksi. Hoidon kesto noin 1,5 h.

rEntoutumistuokio  60 €

Selkä-, niska- ja hartia- alueen hieronta + intialaista päänhierontaa. Hoidon kesto 1 h.

Voimme räätälöidä hemmotelupaketteja myös toiveiden mukaan!

MEIKIT

Meikkiin voit varata ajan Iidalle, sopimuksen mukaan: puh. 045 805 7958 / Iida

juhlameikki 50 €

HÄÄMEIKKI (sis. koemeikin) 80 €

KAIKKI HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV 24%

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Huomio! Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista, veloitetaan 50 % varatun hoidon hinnasta. Varaamalla ajan, hyväksyt peruutusehdon.