Tuotteet

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita ihonhoitosarjoja; kotimaista EKOPHARMA -luonnonkosmetiikkasarjaa sekä italialaista [comfort zone] -sarjaa.

Valitsemme tuotteista jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet sekä ohjaamme myös ihon kotihoidossa. Hoitotuotteita voit hankkia meiltä myös kotiin. On tärkeää hoitaa ihoa oikeilla tuotteilla, myös kotona.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

[comfort zone] on erittäin tarkka tuotteiden sisällöstä ja koostumuksesta. Tuotteisiin valitaan vain tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja ne yhdistetään edistyksellisimpiin high-tech -molekyyleihin ja kuljetusmenetelmiin, jotta voidaan varmistua tuotteiden tehokkuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Tämä filosofia tarkoittaa, että tuotteissa ei käytetä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Tuotteet ovat vegaanisia.

Ekopharma- ja [comfort zone]- sarjoilta löytyy meiltä hyvä valikoima kotihoitotuotteita. Lisäksi meillä on erittäin laadukkaat jalkahoitotuotteet, kynsienhoitotuotteet, tuotteita hiusten hoitoon, kotimaisia Elvari-, Samas-, Coruu ja Hopea-Puro koruja, BPhair-hiuskoruja sekä Saaren Taika-sarjasta mm.  hamam-pyyhkeitä, teepuusaippuaa, suolasaippuaa sekä merisuolasuihketta. Meiltä löytyy myös RevitaLash Advanced ripsiseerumia!

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!