Tuotteet

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita ihonhoitosarjoja; kotimaista EKOPHARMA -luonnonkosmetiikkasarjaa sekä italialaista [comfort zone] -sarjaa.

Valitsemme tuotteista jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet sekä ohjaamme myös ihon kotihoidossa. Hoitotuotteita voit hankkia meiltä myös kotiin. On tärkeää hoitaa ihoa oikeilla tuotteilla, myös kotona.

EkoPharma-tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta Ekopharman käyttämät suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

[comfort zone] on poikkeuksellisen tarkka tuotteiden sisällöstä ja koostumuksesta. Tuotteisiin valitaan vain tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja ne yhdistetään edistyksellisimpiin high-tech -molekyyleihin ja kuljetusmenetelmiin, jotta voidaan varmistua tuotteiden tehokkuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Tämä filosofia tarkoittaa, että tuotteissa ei käytetä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Tuotteet ovat vegaanisia.

Kuvahaun tulos haulle insight cosmetics group comfort zone

Muita käyttämiämme tuotemerkkejä ovat mm. Shellac, OPI, CND Vinylux, Callusan sekä Laufwunder.

Bjuutista voit ostaa myös koruja, meikkejä, kynsilakkoja, kynsienhoitotuotteita, jalkojenhoitotuotteita… Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Matta Musta Korvakorut, koko MEDIUM, Feather Höyhen Coruu

Ihanan kevyet Coruu-korvakorut meiltä.