PISTOSHOIDOT

SAIRAANHOITAJA – KOSMETOLOGI TAIJA-MARIE VIIPPOLA (Vakuutettu & Valvira-rekisteröity)

Täyteaineiden suosio kasvaa maailmalla ja Suomessa vuosi vuodelta. Täyteaineiden avulla voidaan häivyttää ikääntymisen aiheuttamia juonteita kasvoilta ja muotoilla huulia. Täyteainehoidoissa käytetään hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita. 

Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta ikääntyessä sen määrä elimistössä vähenee. Tämän vuoksi ihoon tulee näkyviin vanhenemisen merkkejä mm. ihon veltostumista ja ryppyjä sekä juonteita.

Hyaluronihappo sitoo vettä, ja siten kosteuttaa ihoa ja lisää ihon tilavuutta sekä täyttää ihon menetetyn tilavuuden. Hyaluronihappo parantaa myös ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä.

Hoidon vaikutusaika vaihtelee, yleisimmin vaikutusaika on 4-12 kuukautta. Tämän jälkeen hoito voidaan uusia ja näin ylläpitää hoitotuloksia.

Täyteainehoitoa ei tehdä, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on käytössäsi verenohennuslääkitys, olet allerginen hyaluronihapolle.

Lisätiedot hoidoista: Puh. 040 7252 423 / Taija

NASOLABIAALI TAI MARIONETTIJUONTEET 250 €

  • 1 ml (lisäruisku + 150 €) 

HUULTEN TÄYTTÖ 250 €

Ei nettivarausta. Kysy lisää Puh. 040 7252 423 / Taija

PROFHILO KASVOHOITO 350 €

Palkittu Profhilo®-hoito on uusimpia ei-kirurgisia kasvojen kohotus hoitoja. Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta ja ikääntymismuutoksia. Injektion jälkeen aine levittyy tasaisesti ihon sisällä ja hyaluronihappoa vapautuu tasaisesti ja kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyy. Iho näyttää nuoremmalta ja hehkuvalta. Ihon sävy palautuu terveemmän näköiseksi ja kasvojen iho näyttää kiinteämmältä ja ”kohonneemmalta”. Profhilo hoito on valittu useana vuonna tehokkaimmaksi anti-aging hoidoksi.

Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein ja jatkossa riittää yksi hoito 6-12kk välein.