Vierailevat tähdet

Tällä sivulla on esiteltynä Bjuutissa satunnaisesti vierailevien tekijöiden palvelut. He ovat itsenäisiä yrittäjiä ja kaikki hoitoihin liittyvät yhteydenotot tulee tehdä suoraan heille.

Elisa Helynen on meillä Turusta käyvä kosmetologi. Hänellä on vuosien kokemus alalta ja paljon erikoisosaamista. Ilmoitamme aina tällä sivulla Elisan seuraavan vierailupäivän Bjuutissa ja ajanvaraus aukeaa samalla ko. päivälle.

Ajanvaraus:

https://booksalon.fi/bjuuti/step/1

Mahdolliset lisätiedot (mieluiten viestillä) numerosta: 044 327 6994 / Elisa

Tällä hetkellä vapaita aikoja ei ole varattavissa Elisalle.

Elisa Helynen
Kosmetologi, lävistäjä, ripsiteknikko

Elisan palvelut

Microblading kulmiin sis. vahvistuksen    250 €

vahvistus muualla tehtyihin kulmiin 100 €

Powder kulmat – koneellinen pigmentointi 290 € (sis. vahvistuksen)

yläluomen eyeliner kestopigmentointi 230 € sis. vahvistuksen

yläluomen eyeliner kestopigmentoinnin vahvistus 100 €

Lävistykset (sis. korun)

  • Kasvojen alue       40 €  
  • Kieli tai napa        50 €  
  • Korva tai nänni    30 € / yksi, molemmat 50 €  
  • Rustolävistykset    40 €
  • Industrial                50 €

Huom! Meillä ei ole myynnissä erikseen lävistyskoruja.

Volyymiripset

  • uudet    99 € 
  • huolto  78 €  

Klassiset ripsienpidennykset

  • uudet   79 €
  • huolto  58 €

________________________

Lääkäri Sari Makkonen on erikoistunut esteettisiin hoitoihin. Sarin seuraavan vierailupäivän Bjuutissa, löydät aina tältä sivulta. Kun päivä on varmistunut, ajanvaraus aukeaa sähköiseen ajanvaraukseemme.

Seuraavan kerran Sari saapuu Bjuutiin tiistaina 20.9.

Ajanvaraus: https://booksalon.fi/bjuuti/step/1

Yhteystiedot mahdollisia lisätietoja varten:

Puhelin: 045 1066 101 / Sari

Sähköposti: sari.makkonen@medical-skin-clinic.com

Voit varata nettivarauksesta myös maksuttoman konsultaatiokäynnin. Toki jokainen aika sisältää konsultaation eli varattua hoitoa ei tehdä, mikäli tulee ilmi esimerkiksi jokin vasta-aihe hoidolle.

Lääkäri Sari Makkonen

saRIn palvelut

Botox (otsa/silmäkulmat/kulmakarvojen väli/brow lift) 179 €

Botox vaikuttaa lihasten toimintaan heikentämällä lihaksen aktiivisuutta. Kun lihas toimii heikommin niin ryppyjä ei pääse muodostumaan hoidetulle alueelle.

Botuliinin vaikutus kestää yleisimmin 3-6 kuukautta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia. Hoito kannattaa uusia siinä vaiheessa, kun lihaksen toiminta alkaa palautumaan, mutta rypyt eivät vielä ole ehtineet muodostua. Jos hoitoa ei uusita, niin botuliini poistuu elimistöstä kokonaan. Botuliinin pitkäaikaiskäytössä lihaksen massa yleensä pienenee (hoidettavalla alueella) ja pistosvälejä voidaan säännöllisessä käytössä usein pidentää.

Botuliini on turvallinen hoito, koska kosmeettisissa hoidoissa käytettävät annokset ovat pieniä ja hoitoja saavat antaa vain terveydenhuollon ammattilaiset. Joskus pistoalueella saattaa esiintyä turvotusta tai pieniä mustelmia, jotka häviävät muutamassa päivässä. 

Lue lisää: https://www.medical-skin-clinic.com/botox-hoito/

Botox (kaksi edellä mainittua aluetta) 239 €

Botox (kolme edellä mainittua aluetta) 299 €

BOTOX LIP FLIP 139 €

Lip Flip hoidossa Botoxia pistetään pieni annos ylähuulen yläpuolelle, jolloin ylähuulen lihas rentoutuu ja ylähuuli näyttää täyteläisemmältä eikä käänny sisäänpäin hymyillessä.

BOTOX HAMPAIDEN NARSKUTTELU 179 €

Botoxin avulla voidaan hoitaa tehokkaasti myös hampaiden narskuttelua, jos muut hoitokeinot (esim. purentakisko) eivät auta. Noin 70-90% hoidetuista saa avun Botoxista. Tulosten kesto on yksilöllinen ja vaihtelee 3-4 kuukaudesta vuoteen. Tulokset alkavat yleensä näkyä jo 3-5 vrk:n kuluttua, mutta maksimaalinen tulos nähdään yleensä kuukauden kohdalla. Hoidon tulos voi parantua kun hoitoa otetaan säännöllisesti ja vaativimmat potilaat voivat saada avun vasta 3. hoitokerran jälkeen.  Hoidon myötä kasvojen muoto saattaa kaventua ja alakasvojen ”nelikulmaisuus” vähenee. 

Lääkäri kirjoittaa lisäksi reseptin lääkkeeseen, jonka hinta on Kela-korvauksen jälkeen noin 140€.

BOTOX KAINALOIDEN LIIKAHIKOILU 179 €

Myös kainaloiden liikahikoiluun Botox on tehokas. Monta kertaa botuliinin avulla kainaloiden liikahikoilusta voi päästä kokonaan eroon.

Profhilo kasvohoito 299 €

Palkittu Profhilo®-hoito on uusimpia ei-kirurgisia kasvojen kohotus hoitoja. Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta ja ikääntymismuutoksia. Injektion jälkeen aine levittyy tasaisesti ihon sisällä ja hyaluronihappoa vapautuu tasaisesti ja kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyy. Iho näyttää nuoremmalta ja hehkuvalta. Ihon sävy palautuu terveemmän näköiseksi ja kasvojen iho näyttää kiinteämmältä ja ”kohonneemmalta”. Profhilo hoito on valittu useana vuonna tehokkaimmaksi anti-aging hoidoksi.

Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein ja jatkossa riittää yksi hoito 9-12kk välein.

Lue lisää: https://www.medical-skin-clinic.com/profhilo/

Profhilo kasvot+kaula 469 €