Elisan hoidot

Tällä sivulla on esiteltynä Elisa Helysen palvelut. Elisa on noin kerran kuussa meillä vieraileva kosmetologi Turusta. Hänellä on vuosien kokemus alalta ja paljon erikoisosaamista.

Ajanvaraus onnistuu parhaiten nettivarauksemme kautta (kohdasta Elisan hoidot) ja tarvittaessa numerosta 044-327 6994 / Elisa. Kannattaa laittaa viestillä asia, niin Elisa ottaa yhteyttä vapauduttuaan.

HUOM! KAIKKI ELISAN HOITOIHIN LIITTYVÄT TIEDUSTELUT TULEE TEHDÄ SUORAAN HÄNEN NUMEROONSA.

BJUUTIN LAHJAKORTTI EI KÄY ELISAN PALVELUIHIN.

Elisalle voit ostaa lahjakortin täältä:

https://ihanakauneushoitola.fi/tuote/lahjakortti/

Lahjakortti käy Elisalle Bjuutissa sekä kauneushoitola Ihanassa Turussa.

Mahdolliset peruutukset tehtävä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa, joko sähköpostiin tulleen linkin kautta tai suoraan Elisan numeroon. Muussa tapauksessa hoidon hinnasta veloitetaan 50 %. Toivottavaa kuitenkin olisi, että peruutukset tulisivat hyvisssä ajoin, koska Elisa tulee kaukaa ja käy harvoin. Hyvissä ajoin tulleen peruutuksen avulla, joku toinen saa mahdollisuuden saada tuon ajan. Kiitos kun huomioit tämän!

Seuraava Elisan vierailupäivä Bjuutissa on 30.7. Päivä on jo täynnä! Seuraava Elisan tulo ilmoitetaan tässä, heti kun päivä selviää.

Elisa Helynen
Kosmetologi, lävistäjä, ripsiteknikko

Elisan palvelut

Microblading kulmiin sis. vahvistuksen    250 €

vahvistus muualla tehtyihin kulmiin 100 €

Powder kulmat – koneellinen pigmentointi 290 € (sis. vahvistuksen)

yläluomen eyeliner kestopigmentointi 230 € sis. vahvistuksen

yläluomen eyeliner kestopigmentoinnin vahvistus 100 €

Huulten tai juonteiden täyttö    250 €

Hyaluronihappo 1 ml 

Lävistykset (sis. korun)

  • Kasvojen alue       40 €  
  • Kieli tai napa        50 €  
  • Korva tai nänni    30 € / yksi, molemmat 50 €  
  • Rustolävistykset    40 €
  • Industrial                50 €

Huom! Meillä ei ole myynnissä erikseen lävistyskoruja.

Volyymiripset

  • uudet    99 € 
  • huolto  78 €  

Klassiset ripsienpidennykset

  • uudet   79 €
  • huolto  58 €

Kun tulet ripsienpidennykseen

Tule ilman meikkiä. Vältä käyttämästä öljypohjaisia meikinpoistotuotteita.

Ei piilolinssejä. Jos sinulla on silmätulehdus tai jostain syystä iho rikki silmien ympäriltä, emme valitettavasti voi tehdä ripsiä.

Ripsienpidennysten kotihoito

Ripsien peseminen oikeilla tuotteilla on hyvin tärkeää! Ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusvaahtoja on usella merkillä. Bjuutista löytyy Ekopharman silmämeikinpuhdistusvaahto, joka käy hyvin pidennysten puhdistamiseen. Puhdistusvaahto pitää silmät ja luomet terveinä ja antaa tilaa uusiutuville ripsille kasvaa.

Luonnonripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Ripsienpidennykset keräävät niitä ja siksi puhdistus oikeilla tuotteilla on erittäin tärkeää. Rasva, lika ja hiki myös rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät tällöin huonommin.

Raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen. Älä käytä ripsiväriä pidennysten kanssa, äläkä taivuta ripsiä. Muistathan harjata ripsiäsi ripsiharjalla, jonka saat meiltä mukaasi. Vältä hankausta ja hieromista.

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Swiss Colorin pigmentit joita käytämme ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Microblading -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta hiljalleen noin 1-2 vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus noin kerran vuodessa.

Mitä Microblading -toimenpiteessä tapahtuu?

Toimenpiteeseen liittyvät seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide sekä jälkihoito.

Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat: kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii juuri sinun ihosi ja hiustesi värisävyyn parhaiten. Microladingin tekemiseen käytämme Swiss Colorin -erikoisteriä, jotka koostuvat 14-18 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat ovat todella ohuita muistuttaen luonnollista karvaa ja niillä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi sekä jälkihoidosta. Pigmentti pysyy huonommin rasvaisella iholla.

Ennen käsittelyä:

– Valmistaudu pieneen punoitukseen.
– Tule käsittelyyn kevyellä meikillä tai kokonaan ilman meikkiä.
– Älä käytä 48h ennen käsittelyä ibuprofeiinia tai aspiriinia. Älä käytä alkoholia 48h ennen käsittelyä.
– Älä käytä viikkoon Omega-rasvahappoja.
– Jos sinulla on vertaohentava lääkitys, keskustele käsittelystä hoitavan lääkärisi kanssa. Ole avoin lääkityksistäsi käsittelyyn tullessasi!
– Vältä vahvasti ihoa kuorivia tuotteita noin kuukausi ennen käsittelyä.
– Älä nypi kulmakarvojasi ennen käsittelyä.

Käsittelyn jälkeen:

– Älä kastele käsiteltyä aluetta ensimmäiseen vuorokauteen.
– Käsittele kulmiasi hellästi ja vältä hankausta kahden viikon ajan käsittelystä.
– Laita kevyesti painellen Bepanthenia 1-3 kertaa vuorokaudessa kahden viikon ajan.