Blog

Blogi

Täältä löydät Bjuutin blogikirjoituksia ajankohtaisista aiheista tai muuten vaan aiheista, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua tai ajattelemme olevan sinulle hyödyllisiä.

Voit myös antaa palautetta tai pyytää juttuja sinua kiinnostavista aiheista. Pyrimme tarttumaan toiveisiin mahdollisuuksien mukaan.

Ihollakin on jano

Kylmät ilmat, tuuli, kuiva sisäilma. Siinä muutamia syitä miksi iholle tulee jano. On ihotyyppisi sitten rasvainen, sekaiho, normaali tai mitä vain, se voi kaivata kosteutusta. Usein iho on pintakuiva. 

Hemmottelin itseäni juuri [comfort zone] -tuotteilla. Tein itselleni kunnon puhdistuksen ja kuorinnan. Puhdistus on ihonhoidon kulmakivi. Kuorinta kannattaa tehdä parin viikon välein.

Kuorinta kirkastaa ihoa, irroittaa kuollutta pintasolukkoa ja saa ihon taas vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. Kuorinnan jälkeen kannattaa ottaa vastaanottavaisesta ihosta hyöty irti ja tarjota sille ravintoa naamion muodossa. Itselleni tein Hydramemory -naamion, joka sisältää muun muassa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Naamion poiston jälkeen laitoin iholleni Hydramemory -seerumia ja Hydramemory cream -voiteen. Unohtamatta tietenkään silmänympärysvoidetta!

Ihostani tuli todella kosteutettu, ravittu ja silkkisen pehmeä. Ilokseni voin kertoa, että sinullakin on mahdollisuus saada ihostasi sellainen. Teen Bjuutissa kosteuttavan kasvohoidon [comfort zone] Hydramemory -tuotteilla. 
Syväkosteuttava, antioksidanttinen hoito edistää ihon elastisuutta ja kirkkautta sekä taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Hoidon hyöty vahvistuu erityisellä lymfaattisella sivellinhieronnalla.

Lisäksi voit jatkaa ihosi hoitoa näillä laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla myös kotona. Kotihoito onkin tärkeää, jotta ihosi jaksaa hyvin suojautua mm. epäpuhtauksia, kylmää ja tuulta vastaan. 

Anna janoiselle iholle kosteutusta.

-Anne

Onko plastiikkakirurgia vain pinnallisten tötteröhuuli-julkkisten hömppää?

Minkälaisia ajatuksia sinussa herättää plastiikkakirurgia?

Pakko myöntää, että joskus aiemmin minä ajattelin sen olevan vain turhamaista, lähinnä julkkisten tai sellaisiksi pyrkivien hömppää. Kasvojen kiristelyä, niin että kasvot ovat ihan ilmeettömät tai huulet täytetty niin, että näyttää, että koko ihminen on vain pelkkää huulta tai sitten silikonirintoja. 

Nämä käsitykseni ovat toki jo muuttuneet, vaikka toki sitäkin valitettavasti on ja se kiinnittää meidän huomion. Taidolla tehty plastiikkakirurgia on huomaamatonta. Muut saattavat huomata, että jotakin on tapahtunut, mutta eivät tiedä että mitä. Ilme on kenties pirteämpi. 

Onko sinulla kenties joku kohta itsessäsi, johon olet tyytymätön? Joku, johon oma huomiosi kiinnittyy aina peilin edessä? Joku, joka vie huomion kaikesta muusta, kun katsot itseäsi? Joku, johon muut eivät kiinnitä huomiota, koska näkevät kokonaisuuden, mutta itse et pysty keskittymään kokonaisuuteen, koska se joku kohta häiritsee? Joku, mikä vaikuttaa ehkä jopa itsetuntoosi? Minulla on. Toki montakin kohtaa, mutta yksi sellainen, joka häiritsee juuri edellä kuvaamallani tavalla. Sellainen, joka on vaivannut minua piiitkään. Minulle on suotu sekä tummat silmänaluset, että silmäpussit. Ja niiden häivytykseen käytän meikatessa aikaa. 

Kosmetologiksi opiskellessani, kävimme tutustumassa plastiikkakirurgin työhön. Käsitykseni siitä muuttui ja kynnys siihen maailmaan madaltui. Myöhemmin tuskaillessani silmäpussejani, itse alaluomileikkauksessa käynyt henkilö rohkaisi minua ja sanoi ”mene ottamaan pois”. Silloin heräsin, että tosiaan! Jos se asia minua aina häiritsee ja tunnen itseni väsyneen näköiseksi vaikka lepäisin kuinka, miksi en tekisi asialle jotain, koska se on mahdollista! 

Mikään hemmotteluhoitohan se ei ole, mutta jos jotakin oikeasti haluaa, kestää sen vaatimat ponnistukset kyllä. 

Pakko myöntää, että jouduin keräämään rohkeutta tehdäkseni tämän asian julkiseksi. Monilla ihmisillä on kuitenkin edelleen vahvat negatiiviset asenteet kaikkea esteettiseen kauneudenhoitoon liittyvään. Valitettavasti.

Halusin kuitenkin tällä kirjoituksellani rohkaista jokaista, joka pitkään on miettinyt omalla kohdallaan jotakin vastaavaa. Ja tarkoitan tosiaan pitkään. Eihän tämä mikään hetken mielijohteesta lähtevä juttu ole. Mutta kerran täällä vain ollaan ja nämä jutut tehdään ihan itsemme takia. Itselle se on iso juttu! 

Itsekin kerrottuani tästä minun tulevasta leikkauksestani, sain pari vähättelevää kommenttia. ja ihmetystä. Tuhahteluakin. Mutta suurimmalta osalta olen saanut rohkaisevia ja tsemppaavia kommentteja sekä ymmärrystä. ”Go for it girl!” ”Ei ne ajan kuluessa ainakaan parempaan suuntaan mene.” ”Varmasti tulet pirteämmän näköiseksi.” No just niin! 😀

Okei, jännittäähän tuleva leikkaus ja pitkä toipuminen siitä, mutta olen löytänyt ihan mahtavan paikan, jonne menen leikkaukseen. Plastiikkakirurgia W Tampereella. Suositus heille! Ihana, ammattitaitoinen henkilökunta.

Mikäli sinulla on mielensopukoissa vastaavia ajatuksia kuin minulla, mutta kaipaisit vielä tietoa lisää ja kenties vahvistusta omille ajatuksille, voin kertoa, että olen järjestämässä asiakastilaisuutta meille Bjuutiin. Tilaisuuteen tulee plastiikkakirurgi kertomaan erilaisista mahdollisuuksista, pistoshoidoista isompiin toimenpiteisiin. On se sitten kasvojen alue, vatsa, rinnat… Sinulla on tilaisuus kuulla ja kysellä. Mutta tämä tilaisuus on sitten vasta ensi vuoden puolella ja siitä tulee infoa myöhemmin lisää.

Uskalletaan elää täysillä!

-Anne

Kutinaa ja ihottumaa kasvoilla, päänahassa, vartalon iholla?

Syyllinen saattaa olla methylisothiazolinone!
Se on kosmetiikassa käytettävä säilöntäaine, jonka käyttö kiellettiin helmikuussa 2017, MUTTA sitä saa edelleen olla poishuuhdeltavissa tuotteissa, kuten shampoissa. Ja KYLLÄ! Voit saada allergisia oireita muuallekin ihoon, kuin vain päänahkaan käytettyäsi tätä ainetta sisältävää tuotetta.
Suosittelen siis tarkistamaan käyttämiesi kosmetiikkatuotteiden sisällön, lukeeko siellä Methylisothiazolinone (MIT tai MI) tai Methylchloroisothiazolinone (CMIT, CMI tai MCI) Jos käytetty seosta, ainesosalistasta löytyvät molemmat nimet.
Nämä voivat aiheuttaa yksittäin tai seoksena herkistymistä sekä viivästynyttä allergista kosketusihottumaa.
Herkistyminen on viime vuosina yleistynyt, sillä aineen käyttö säilöntäaineena on lisääntynyt parabeenien korvaajana. Herkistyneellä jo hyvin pienikin pitoisuus voi aiheuttaa oireita.

Ko. säilöntäaineita voi siis löytyä kosmetiikasta, shampoosta, suihkusaippuasta, pesuaineista, tiskiaineesta, liimasta, maalista…

Meillä Bjuutissa ei myydä asiakkaille tuotteita, jotka sisältäisivät Methylisothiazolinonea tai Methylchloroisothiazolinonea. ♥

-Anne

BJUUTI, 1-VUOTTA!

 

Avasin vuosi sitten kauneushoitolan Sastamalan Pehulaan (Keikyään, Äetsään… rakkaalla kylällä on monta nimeä). 🙂

Vastaanotto hoitolalle on ollut alusta lähtien hyvä ja asiakkaita käy läheltä ja kaukaa, mikä on ilahduttavaa. Vanha kunnon puskaradio tuntuu olevan paras tapa saada palveluitani ihmisten tietoisuuteen. Joten kiitos kaikille, jotka olette kertoneet Bjuutista muillekin, kun olette olleet tyytyväisiä palveluihimme!

Vuoteen on mahtunut paljon. Olen kouluttautunut Yumi lashes-ripsien kestotaivusten tekoon ja se onkin ollut suosittua. Se on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille. Lisäksi olen käynyt aktiivisesti käyttämieni sarjojen tuotekoulutuksissa.

Bjuutin tiloissa toimii nykyään lisäkseni kolme muuta yrittäjää. Hermoratahieroja Paula Vaara, lävistäjä, täyttöjen tekijä, ripsipidennysten tekijä, microblading artist Elisa Helynen ja akupunktiohoitaja Niina Kollár. Meidän huipputiimi pystyy tarjoamaan saman katon alla monipuolisesti kauneuden ja hyvän olon palveluita!

Rakastan tätä kauneudenhoitoalaa, joka on pitkälti myös terveydenhoitoa. Ihonhoito on tärkeää, sillä ihon (suurimman elimemme) tärkein tehtävä on suojata. Ja siksi ihon pitää olla ehjä, kosteutettu ja hyvässä kunnossa. Autan mielelläni asiakkaita neuvomalla oikeaan ihonhoitoon. Siksi olen huolella valinnut myös tuotteet, joita käytän hoitolassani ja myyn myös kotiin, asiakkaiden kotihoitoon.

Ekopharma on puhdas, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on hyvin siedetty ja ihanteellinen meidän suomalaisten iholle. Uutuutena olen valinnut hoitolaani italialaisen [comfort zone] -sarjan, joka tarjoaa mm. upeita tehotuotteita aikuiselle iholle. [comfort zone] on italialainen laadukas tuotesarja, joka on myös pitkälti luonnosta saatavin ainesosin valmistettu, mutta siinä on lisäksi hyödynnetty pitkälle vietyä kehitystyötä ja huippuosaamista ja käytetty myös laboratoriokeinoin valmistettuja raaka-aineita. Näillä tuotteilla pystyn hyvin tarjoamaan jokaiselle iholle sen vaatimaa hoitoa.

Haluan koko ajan kehittyä työssäni ja olla ajan hermolla. Joulukuun alussa kouluttaudun  tekemään plasma pen-hoitoja. Hoito on hellävarainen vaihtoehto kirurgiselle leikkaukselle.
Planoplas – plasmakynällä aiheutetaan lämpöreaktio, jonka tuloksena syntyy plasmapiste. Hoidon vaikutuksesta ylimääräinen iho kutistuu ja plasmapisteen lämpö menee ihon pintakerroksia syvemmälle ja se aktivoi fibroplastien ja kollagenin tuotannon. Hoito soveltuu hyvin mm. silmäluomien kiinteytykseen, ylähuulen juonteisiin sekä kaulan ihon kohotukseen. Myös navan ympärystän rypyt saavat plasma pen-hoidolla kyytiä.

Etsinkin juuri nyt malleja tuohon koulutukseen. Malli saa hoidon edulliseen harjoittelijahintaan. Kannattaa ilmoittautua pian!

Tässä kuvia plasma pen-hoidolla saaduista upeista tuloksista!

 

Toivottavasti saamme Bjuutissa nähdä jatkossakin ihania asiakkaita, kuten tähän asti ja uudet asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita! Me haluamme erottua huomioimalla asiakkaamme kokonaisvaltaisesti ja ottamalla asiakkaan yksilönä, ei liukuhihnatavarana hoidettavaksemme.

Muistathan ottaa aikaa itsellesi. Se ei ole itsekkyyttä.

Lämmöllä,

Anne

Ps. Kirjoittelen tänne blogiin silloin tällöin juttuja ajankohtaisista asioista tai muusta kivasta, mikä tuntuu sellaiselta, että aihe saattaisi kiinnostaa muitakin. 😉