Ihana arki!

arki

Monilla lomat alkaa olla takanapäin ja arki alkaa. Aikaiset aamut, työt tai opiskelut, vain vähän vapaa-aikaa. MUTTA sen ei tarvitse olla huono asia! Toisaalta on hienoa, kun tulee ne tutut kuviot taas. Itsestäni on mukavaa, kun syksy saapuu ja alkaa kynttilöiden ja lämpimien neuleiden aika.

Nyt on hyvä hetki panostaa omaan vapaa-aikaan ja itseensä. Tehdä hyviä asioita itselle. Se auttaa jaksamaan. Liikkua monipuolisesti, itselle sopivassa määrin. Syödä monipuolisesti, välillä niitä omiin heikkouksiin kuuluvia herkkujakin. Nukkua hyvin, pimeään aikaan taas enemmän. Hoitaa ja hemmotella itseä. Repäistä joskus ja tehdä jotakin, mitä ei muka ansaitse. Kyllä ansaitset!

Kannattaa käyttää aikaa enemmän asioihin, joista pitää ja joista tulee hyvä mieli. Ikävät asiat kannattaa karsia minimiin. Ja hei, uusia lomiakin on taas tulossa. Mitäs kivaa sitä seuraavalla lomalla tekisi?! On kiva, kun on jotakin mukavaa mitä odottaa.

Kaunista alkavaa syksyä sinulle,

Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s