Kätevä ihonhoidon helpottaja – misellivesi

misellivesi

Misellivesi on mun luottotuote, josta en enää luovu!

Misellivedessä yhdistyvät puhdistustuote, kasvovesi sekä meikinpoistoaine. Pienet misellit nappaavat ihosta lian, rasvan ja epäpuhtaudet.

Kokonaan ei perinteistä puhdistusta ja kasvovettä tule misellivedellä korvata, mutta esimerkiksi kiireisiin aamuihin se on erittäin kätevä tuote. Illalla huolellinen puhdistus ja aamulla misellivettä vanulappuun ja kasvojen puhdistus sillä. Nopeaa ja kasvot kiittävät.

Monilta jää kasvojen puhdistus tekemättä aamuisin, mutta yöllä iho on aktiivisimmillaan ja kasvoilla on aamulla mm. hikeä ja talia. Siksi kasvojen puhdistus on tärkeää myös aamulla. Misellivesi on helppo tapa kiireessä, kun laiskottaa tai esimerkiksi matkoilla tai treeneissä mukana.

Itse saatan viimeistellä silmien alueen vielä misellivedellä, puhdistettuani kasvot muilla tuotteilla. Misellivesi puhdistaa myös silmämeikin (ei vedenkestävää), joten kaikki ripsivärin jäämätkin lähtevät varmasti. Toki tuotetta voi käyttää koko kasvoillekin vielä puhdistusmaidon jälkeen, halutessa kaksoispuhdistuksen.

Puhdas iho on kaiken A ja O! Puhdas iho on vastaanottavainen muille ihonhoitotuotteille. Iho alkaa tukkeutua, mikäli sitä ei huolella puhdista ennen voidetta.

Ah, ihana keksintö: misellivesi!

Puhtain kasvoin ja mielin, Anne 😉

Ps. Jos kuulut heihin, joista kasvojen puhdistus tuntuu ylivoimaiselta ja usein jää tekemättä ja hankitut pullot jäävät kylppärin hyllyyn vanhenemaan. Sinulle suosittelen misellivettä. Kolme tuotetta yhdessä pullossa. Helppoa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s