Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus tarkoittaa epäpuhtauksien poistoa iholta mekaanisesti, komedoraudalla. Puhdistuksella parannetaan ihon toimintaa ja ulkonäköä ja saadaan pidettyä iho pehmeänä ja ehkäistyä tulehduksia.

Mikäli ihon talintuotanto on kovin aktiivista ja epäpuhtauksia syntyy paljon, kannattaa mekaaninen puhdistus tehdä säännöllisesti 1-2 kuukauden välein. Näin tilanne pysyy hallinnassa ja uuteen puhdistukseen ei lähdetä aina nollasta. Mikäli iholla on akne, voi puhdistus olla tarpeen useamminkin.

Ihonpuhdistuksen tehoapuina voidaan käyttää myös hedelmähappokuorintaa, ultraäänilaitetta, paikallisia kuorintoja, höyryä… Aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

Sen lisäksi, että hoidattaa ja puhdistuttaa ihoaan kosmetologilla, on hyvä tarttua myös huolelliseen kotihoitoon. Kotihoito-ohjeet ja tuotteet löytyvät juuri sinun ihosi sen hetkiseen tarpeeseen. Samat tuotteet eivät toimi vuodesta toiseen, vaan iholla on eri tarpeet vuodenaikojen, ruokavalion, lääkkeiden, stressin, ihon hoitotapojen ja monen muun asian vaikutuksesta.

acne-1606765_960_720.jpg

Halutessasi kasvohoitoon, sinun ei itse tarvitse tietää ihosi tarpeista, vaan voit jättää sen huoleksemme. Ihonhoidon ammattilaisena, ohjaan mielelläni myös kotihoidossa.

– Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s