Mikä tää hyvä fiilis on?

Olen huomannut, että nykyään kun panostan laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin, tulee hyvä mieli niitä käyttäessä. Sitä hyvää mieltä on vaikea kuvailla tai selittää, mutta vähän samaa se on, kuin silloin kun syö terveellistä ruokaa. Ruokaa, mitä ei syö vain nälkäänsä, vaan jotain mistä tietää, että se on itselle hyväksi. Hyvää ja terveellistä. Kuten laadukkaat ihonhoitotuotteet!

On ihanaa, kun tietää mitä käytössä oleva kosmetiikka sisältää ja että tuotteet on käsitelty sellaiseen muotoon, että ne myös pystyvät hoitamaan ihoa. Ei pelkästään niin, että ainesosia ON tuotteessa, vaan että ne on pilkottu tarvittavaan muotoon. Tämä on kallista ja siksi laadukkaat tuotteet myös maksavat. Nämä on niitä elämän valintoja, mihin haluaa satsata. Itseensä satsaaminen ei ole turhaa tai itsekästi. Tämän oppiminen vaatii usein aikaa.

Viimeksi olen innostunut näistä [comfort zone] -sarjan vartalonhoitotuotteista. Tranquillity -suihkuvoide tuoksuu niin ylelliseltä ja huumaavalta, että olen sanaton. Todellista stressiä lievittävää aromaterapiaa!

Toinen uusi suosikkini on ihoa tehokkaasti kuoriva geeli, jonka teho perustuu alfahydroksihappoihin, hedelmäuutteisiin sekä jojobaan ja silikaan, jotka lisäävät kuorinnan tehoa. Kaksitehoinen, yhdistetty kemiallinen ja mekaaninen kuorinta uudistaa ihoa välittömästi.

Näiden tuotteiden jälkeen on ihanaa levittää iholle aromaterapeuttinen, ravitseva ja täyteläinen vartalovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti. Se on erittäin helppo levittää ja tekee ihosta silkinpehmeän ja ylellisen tuntuisen.

Aromaattinen tuoksu yhdessä ylellisten hoitavien öljyjen kanssa rauhoittaa, vähentää stressiä ja lihasjännitystä sekä palauttaa mielen ja ruumiin tasapainon. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja on huipputuote juuri nyt, kun iho joutuu koville kuivan sisäilmankin takia. Kannattaa laittaa voidetta illalla, lievittämään stressiä ja rentouttamaan. 

[comfort zone] Body strategist -linjaan kuuluu myös erilaisia tuotteita,
jotka hoitavat selluliittia, kiihdyttävät rasvanpolttoa, häivyttävät raskausarpia, parantavat nestekiertoa sekä lisävät ihon kimmoisuutta.

Odotan innolla taas seuraavaa kotispa-hetkeä ja suosittelen muillekin! Siitä tulee niin ihana ja naisellinenkin olo. 😉

-Anne

Folder, COZ Body Strategist*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s