Ihollakin on jano

Kylmät ilmat, tuuli, kuiva sisäilma. Siinä muutamia syitä miksi iholle tulee jano. On ihotyyppisi sitten rasvainen, sekaiho, normaali tai mitä vain, se voi kaivata kosteutusta. Usein iho on pintakuiva. 

Hemmottelin itseäni juuri [comfort zone] -tuotteilla. Tein itselleni kunnon puhdistuksen ja kuorinnan. Puhdistus on ihonhoidon kulmakivi. Kuorinta kannattaa tehdä parin viikon välein.

Kuorinta kirkastaa ihoa, irroittaa kuollutta pintasolukkoa ja saa ihon taas vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. Kuorinnan jälkeen kannattaa ottaa vastaanottavaisesta ihosta hyöty irti ja tarjota sille ravintoa naamion muodossa. Itselleni tein Hydramemory -naamion, joka sisältää muun muassa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Naamion poiston jälkeen laitoin iholleni Hydramemory -seerumia ja Hydramemory cream -voiteen. Unohtamatta tietenkään silmänympärysvoidetta!

Ihostani tuli todella kosteutettu, ravittu ja silkkisen pehmeä. Ilokseni voin kertoa, että sinullakin on mahdollisuus saada ihostasi sellainen. Teen Bjuutissa kosteuttavan kasvohoidon [comfort zone] Hydramemory -tuotteilla. 
Syväkosteuttava, antioksidanttinen hoito edistää ihon elastisuutta ja kirkkautta sekä taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Hoidon hyöty vahvistuu erityisellä lymfaattisella sivellinhieronnalla.

Lisäksi voit jatkaa ihosi hoitoa näillä laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla myös kotona. Kotihoito onkin tärkeää, jotta ihosi jaksaa hyvin suojautua mm. epäpuhtauksia, kylmää ja tuulta vastaan. 

Anna janoiselle iholle kosteutusta.

-Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s