Onko plastiikkakirurgia vain pinnallisten tötteröhuuli-julkkisten hömppää?

Minkälaisia ajatuksia sinussa herättää plastiikkakirurgia?

Pakko myöntää, että joskus aiemmin minä ajattelin sen olevan vain turhamaista, lähinnä julkkisten tai sellaisiksi pyrkivien hömppää. Kasvojen kiristelyä, niin että kasvot ovat ihan ilmeettömät tai huulet täytetty niin, että näyttää, että koko ihminen on vain pelkkää huulta tai sitten silikonirintoja. 

Nämä käsitykseni ovat toki jo muuttuneet, vaikka toki sitäkin valitettavasti on ja se kiinnittää meidän huomion. Taidolla tehty plastiikkakirurgia on huomaamatonta. Muut saattavat huomata, että jotakin on tapahtunut, mutta eivät tiedä että mitä. Ilme on kenties pirteämpi. 

Onko sinulla kenties joku kohta itsessäsi, johon olet tyytymätön? Joku, johon oma huomiosi kiinnittyy aina peilin edessä? Joku, joka vie huomion kaikesta muusta, kun katsot itseäsi? Joku, johon muut eivät kiinnitä huomiota, koska näkevät kokonaisuuden, mutta itse et pysty keskittymään kokonaisuuteen, koska se joku kohta häiritsee? Joku, mikä vaikuttaa ehkä jopa itsetuntoosi? Minulla on. Toki montakin kohtaa, mutta yksi sellainen, joka häiritsee juuri edellä kuvaamallani tavalla. Sellainen, joka on vaivannut minua piiitkään. Minulle on suotu sekä tummat silmänaluset, että silmäpussit. Ja niiden häivytykseen käytän meikatessa aikaa. 

Kosmetologiksi opiskellessani, kävimme tutustumassa plastiikkakirurgin työhön. Käsitykseni siitä muuttui ja kynnys siihen maailmaan madaltui. Myöhemmin tuskaillessani silmäpussejani, itse alaluomileikkauksessa käynyt henkilö rohkaisi minua ja sanoi ”mene ottamaan pois”. Silloin heräsin, että tosiaan! Jos se asia minua aina häiritsee ja tunnen itseni väsyneen näköiseksi vaikka lepäisin kuinka, miksi en tekisi asialle jotain, koska se on mahdollista! 

Mikään hemmotteluhoitohan se ei ole, mutta jos jotakin oikeasti haluaa, kestää sen vaatimat ponnistukset kyllä. 

Pakko myöntää, että jouduin keräämään rohkeutta tehdäkseni tämän asian julkiseksi. Monilla ihmisillä on kuitenkin edelleen vahvat negatiiviset asenteet kaikkea esteettiseen kauneudenhoitoon liittyvään. Valitettavasti.

Halusin kuitenkin tällä kirjoituksellani rohkaista jokaista, joka pitkään on miettinyt omalla kohdallaan jotakin vastaavaa. Ja tarkoitan tosiaan pitkään. Eihän tämä mikään hetken mielijohteesta lähtevä juttu ole. Mutta kerran täällä vain ollaan ja nämä jutut tehdään ihan itsemme takia. Itselle se on iso juttu! 

Itsekin kerrottuani tästä minun tulevasta leikkauksestani, sain pari vähättelevää kommenttia. ja ihmetystä. Tuhahteluakin. Mutta suurimmalta osalta olen saanut rohkaisevia ja tsemppaavia kommentteja sekä ymmärrystä. ”Go for it girl!” ”Ei ne ajan kuluessa ainakaan parempaan suuntaan mene.” ”Varmasti tulet pirteämmän näköiseksi.” No just niin! 😀

Okei, jännittäähän tuleva leikkaus ja pitkä toipuminen siitä, mutta olen löytänyt ihan mahtavan paikan, jonne menen leikkaukseen. Plastiikkakirurgia W Tampereella. Suositus heille! Ihana, ammattitaitoinen henkilökunta.

Mikäli sinulla on mielensopukoissa vastaavia ajatuksia kuin minulla, mutta kaipaisit vielä tietoa lisää ja kenties vahvistusta omille ajatuksille, voin kertoa, että olen järjestämässä asiakastilaisuutta meille Bjuutiin. Tilaisuuteen tulee plastiikkakirurgi kertomaan erilaisista mahdollisuuksista, pistoshoidoista isompiin toimenpiteisiin. On se sitten kasvojen alue, vatsa, rinnat… Sinulla on tilaisuus kuulla ja kysellä. Mutta tämä tilaisuus on sitten vasta ensi vuoden puolella ja siitä tulee infoa myöhemmin lisää.

Uskalletaan elää täysillä!

-Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s