BJUUTI, 1-VUOTTA!

Avasin vuosi sitten kauneushoitolan Sastamalan Pehulaan (Keikyään, Äetsään… rakkaalla kylällä on monta nimeä). 🙂

Vastaanotto hoitolalle on ollut alusta lähtien hyvä ja asiakkaita käy läheltä ja kaukaa, mikä on ilahduttavaa. Vanha kunnon puskaradio tuntuu olevan paras tapa saada palveluitani ihmisten tietoisuuteen. Joten kiitos kaikille, jotka olette kertoneet Bjuutista muillekin, kun olette olleet tyytyväisiä palveluihimme!

Vuoteen on mahtunut paljon. Olen kouluttautunut Yumi lashes-ripsien kestotaivusten tekoon ja se onkin ollut suosittua. Se on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille. Lisäksi olen käynyt aktiivisesti käyttämieni sarjojen tuotekoulutuksissa.

Bjuutin tiloissa toimii nykyään lisäkseni kolme muuta yrittäjää. Hermoratahieroja Paula Vaara, lävistäjä, täyttöjen tekijä, ripsipidennysten tekijä, microblading artist Elisa Helynen ja akupunktiohoitaja Niina Kollár. Meidän huipputiimi pystyy tarjoamaan saman katon alla monipuolisesti kauneuden ja hyvän olon palveluita!

Rakastan tätä kauneudenhoitoalaa, joka on pitkälti myös terveydenhoitoa. Ihonhoito on tärkeää, sillä ihon (suurimman elimemme) tärkein tehtävä on suojata. Ja siksi ihon pitää olla ehjä, kosteutettu ja hyvässä kunnossa. Autan mielelläni asiakkaita neuvomalla oikeaan ihonhoitoon. Siksi olen huolella valinnut myös tuotteet, joita käytän hoitolassani ja myyn myös kotiin, asiakkaiden kotihoitoon.

Ekopharma on puhdas, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on hyvin siedetty ja ihanteellinen meidän suomalaisten iholle. Uutuutena olen valinnut hoitolaani italialaisen [comfort zone] -sarjan, joka tarjoaa mm. upeita tehotuotteita aikuiselle iholle. [comfort zone] on italialainen laadukas tuotesarja, joka on myös pitkälti luonnosta saatavin ainesosin valmistettu, mutta siinä on lisäksi hyödynnetty pitkälle vietyä kehitystyötä ja huippuosaamista ja käytetty myös laboratoriokeinoin valmistettuja raaka-aineita. Näillä tuotteilla pystyn hyvin tarjoamaan jokaiselle iholle sen vaatimaa hoitoa.

Haluan koko ajan kehittyä työssäni ja olla ajan hermolla. Joulukuun alussa kouluttaudun  tekemään plasma pen-hoitoja. Hoito on hellävarainen vaihtoehto kirurgiselle leikkaukselle.
Planoplas – plasmakynällä aiheutetaan lämpöreaktio, jonka tuloksena syntyy plasmapiste. Hoidon vaikutuksesta ylimääräinen iho kutistuu ja plasmapisteen lämpö menee ihon pintakerroksia syvemmälle ja se aktivoi fibroplastien ja kollagenin tuotannon. Hoito soveltuu hyvin mm. silmäluomien kiinteytykseen, ylähuulen juonteisiin sekä kaulan ihon kohotukseen. Myös navan ympärystän rypyt saavat plasma pen-hoidolla kyytiä.

Etsinkin juuri nyt malleja tuohon koulutukseen. Malli saa hoidon edulliseen harjoittelijahintaan. Kannattaa ilmoittautua pian!

Tässä kuvia plasma pen-hoidolla saaduista upeista tuloksista!

Toivottavasti saamme Bjuutissa nähdä jatkossakin ihania asiakkaita, kuten tähän asti ja uudet asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita! Me haluamme erottua huomioimalla asiakkaamme kokonaisvaltaisesti ja ottamalla asiakkaan yksilönä, ei liukuhihnatavarana hoidettavaksemme.

Muistathan ottaa aikaa itsellesi. Se ei ole itsekkyyttä.

Lämmöllä,

Anne

Ps. Kirjoittelen tänne blogiin silloin tällöin juttuja ajankohtaisista asioista tai muusta kivasta, mikä tuntuu sellaiselta, että aihe saattaisi kiinnostaa muitakin. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s